Nieuws

Nieuws brief

Ja! Stuur het programma van Het Burgerweeshuis iedere maand naar het volgende e-mailadres:

Entree:
€ 6,00 incl. servicekosten
Zaal open:
14:00 uur
Aanvang:
14:30 uur
Locatie:
Concertzaal
Leeftijd:
Alle leeftijden

Kusjes P Matinee

Vriend Pascal is dood! Verdomme jongens, hij is dood.

In 2008 werden velen opgeschrikt door dit tragische bericht. Tien jaar geleden, alweer hoor je dan te zeggen. En elk jaar is er een te veel. Maar we grienen niet. We gaan door en maken der wat moois van zoals dj Groefridder dat als geen ander kon. Leuke middagen, bizarre avonden, gezelligheid, hard lachen en goede muziek.
Twee vrienden organiseren vandaag een middag in Pascal’s geliefde Burgerweeshuis Dan brengen we waar hij van hield en ons als vrienden en familie verbond. Uiteraard met een groot gevoel voor gastheerschap, een door hem zelfverzonnen duiding voor wat hij zo belangrijk vond en als geen ander beheerste.

Ter zake! Gummbah komt en brengt met kompaan Leonard Bedaux zijn niet eerder verschenen werk in ‘Sexboerderij het Gouden Kalf’. Broertje lief van brouwerij Praght brouwt speciale biertjes om naderhand mee te nemen naar huis, opbrengst gaat naar het KWF. De familie Bouma stelt zijn platencollectie voor die middag ter beschikking en vult de dj-booth. Een geselecteerde groep vrienden en familie maken live muziek. Zijn muziek. Speule!

Nog Meer